روشی سریع برای شناسایی سرطان و ایدز

روشی سریع برای شناسایی سرطان و ایدز

پروژه‌ای دو منظوره با تلفیق بیومدیسن (مطالعه تاثیرات محیط بر اندام‌ها) و مهندسی نانو توانسته است وسیله میکروسکوپی سیالی را به اندازه یک سکه ده‌سنتی (دایره‌ای به قطر 1.8 سانتی&zwn

نقشه سایت

خانه
خوراک

عنوان محصول

توضیحات محصول
قیمت : ---- تومان

عنوان محصول

توضیحات محصول
قیمت : ---- تومان

آمار

    آمار مطالب
    کل مطالب : 36 کل نظرات : 0 آمار کاربران
    افراد آنلاین : 2 تعداد اعضا : 0 آمار بازدید
    بازدید امروز : 96 بازدید دیروز : 57 ورودی امروز گوگل : 0 ورودی گوگل دیروز : 0 آي پي امروز : 29 آي پي ديروز : 25 بازدید هفته : 188 بازدید ماه : 475 بازدید سال : 1,260 بازدید کلی : 405,607 اطلاعات شما
    آی پی : 18.119.248.159 مرورگر : Safari 5.1 سیستم عامل : امروز : جمعه 28 اردیبهشت 1403

    پیوندهای روزانه

    تبلیغات

    روشی سریع برای شناسایی سرطان و ایدز

    پروژه‌ای دو منظوره با تلفیق بیومدیسن (مطالعه تاثیرات محیط بر اندام‌ها) و مهندسی نانو توانسته است وسیله میکروسکوپی سیالی را به اندازه یک سکه ده‌سنتی (دایره‌ای به قطر 1.8 سانتی‌متر) تولید کند که می‌تواند سلول‌های سرطانی را به سرعت در نمونه خون شناسایی کند.

    به گزارش وب‌سایت گیزمگ، این دستگاه جدید بر اساس دستگاه شناسایی سلول‌های سرطانی ساخته شده که 4 سال پیش توسط مهمت تونر، استاد تمام مهندسی پزشکی دانشکده پزشکی هاروارد اختراع شد. در اختراع جدید، استفاده از نانولوله‌های کربنی، پیشروی در جمع‌آوری سلول‌ها را 8 برابر کرده است.

    نسخه اولیه این وسیله که در حال حاضر با دید تجاری شدن، در بیمارستان‌ها مورد آزمایش قرار می‌گیرد؛ با استفاده از میلیون‌ها نانوذره سیلیکونی پوشیده با پادتن، سلول‌های تومور را از نمونه خون جدا می‌کند. هدف این آزمایش‌ها، شناسایی سلول‌های متحرک تومور است؛ سلول‌هایی که نشان‌دهنده متاستاز سرطان (گسترش سلول‌های سرطانی به نقاط مختلف بدن) هستند. اما از آن‌جاکه در میان میلیاردها سلول خونی سالم تنها یک مشت از سلول‌های تومور وجود دارد، پیدا کردن سلول‌های سرطانی بسیار چالش‌برانگیز است. مشکل نسخه اولیه این دستگاه هم، این بود که تمام سلول‌ها نمی‌توانستند به پست‌های سیلیکونی متصل شده تا سلول‌های سرطانی شناسایی شوند.

    با کمک‌های برایان واردل، استادیار رشته هوانوردی و فضاپیمایی ام.آی.تی، نانولوله‌های کربنی متخلخل به ضخامت 30 میکرومتر (هرمیکرومتر یک‌هزارم میلی‌متر است) جایگزین لوله‌های سیلیکونی شده‌اند و می‌توانند عمل تصفیه خون با دقت بسیار بیشتری انجام دهد؛ به این ترتیب شانس شناسایی و جمع‌آوری سلول‌های سیار تومور بسیار بیشتر از قبل شده است.

    از آنجاکه نانولوله‌ها با پادتن‌های متفاوتی روکش شده‌اند، این وسیله قابلیت شناسایی بیماری‌های دیگری مثل HIV را نیز داراست که ممکن است منجر به تولید دستگاه‌های کوچک چندکاره و ارزان‌قیمتی شود که برای شناسایی انواع بیماری‌ها به خصوص در کشورهای در حال توسعه، گزینه بسیار مفیدی خواهند بود.

    گرداوری و تنظیم:1پارس

    منبع:خبرانلاین


    کد امنیتی رفرش

    ورود کاربران


    » رمز عبور را فراموش کردم ؟

    عضويت سريع

    نام کاربری :
    رمز عبور :
    تکرار رمز :
    موبایل :
    ایمیل :
    نام اصلی :
    کد امنیتی :
     
    کد امنیتی
     
    بارگزاری مجدد